Leo-Bloggen

Leo-Bloggen

Varandras bästa älskare

Life in BalancePosted by Leo Tue, September 12, 2017 12:09:50"Om vi ​​fattar det medvetna beslutet om att dagligen placera vår partners önskningar och behov ovanför våra egna, och det är ömsesidigt, kommer er relation att lyckas. Fullständig och fullständig osjälviskhet. Är det inte sant i alla friska relationer? "

Mina råd ( dvs Gerald Rogers) efter en skilsmässa efter 16 års äktenskap är:
(översatt från amerikanska av mig Leo 2017-09-12). Jag ber om förståelse för min översättning från en medelålders mans berättelse, men hoppas den ger vad som avses

Självklart är jag och Gerald inte relationsexperter. Men det finns något om att skilsmässor ger perspektiv på saker som jag (läs mannen) önskar att jag (de) skulle ha gjort annorlunda ... Efter att ha förlorat en kvinna som Gerald älskade och ett äktenskap på nästan 16 år, är det de här råden/tipsen Gerald önskar att han skulle ha haft förmåga, kunskap och erfarenhet till:

Sluta aldrig UPPVAKTA din kvinna - även om du tycker det inte ligger i tiden!

Sluta aldrig "dejta din kvinna" ! Ta aldrig någonsin "din" kvinna för givet. När du bad henne att gifta sig med dig, så lovade du att vara den mannen som skulle VARA i HENNES HJÄRTA och att skydda det stenhårt. Så ser kvinnan på er relation!

Detta är den viktigaste och heligaste skatten du någonsin kommer att bli anförtrodd. Hon väljer/valde dig. Glöm aldrig det, och HON ÄR ALDRIG "lazy" i sin kärlek till dig!

MEN:

Skydda ditt eget hjärta

Precis som du har förbundit dig att vara hennes hjärtas skydd, så måste du vaka ditt eget med samma vaksamhet. Älska dig själv fullt ut, älska världen öppet, men se till att det finns en speciell plats i ditt hjärta där ingen får lov komma in förutom din älskade kvinna

Håll det här kärleksrummet alltid berett att ta emot henne och bjuda in henne och vägra att låta någon eller något annat komma in där i denna er heliga kammare.

Bli kär om och om igen

Du kommer ständigt att förändras. Du är inte samma personer som du var när du gifte dig, och om . säg fem år, blir du inte samma person som du är idag. Förändring kommer, och därigenom måste du välja om varandra varje dag.

Hon måste inte stanna med dig, och om du inte tar hand om hennes hjärta - DÅ kan hon ge det där hjärtat till någon annan eller försegla dig helt, dvs du kan aldrig få tillbaka det. Kämpa alltid för att vinna din och er kärlek precis som du gjorde när du föll för henne....

Se alltid det bästa i henne

Fokusera bara på vad du älskar. Det du fokuserar på kommer att expandera. Om du fokuserar på vad som gör dig, är allt du ser är skäl att bli buggade. Om du fokuserar på vad du älskar kan du inte låta bli att förbrukas av kärlek.

Fokusera till den punkt där du inte längre kan se något annat än kärlek, och du vet utan tvekan att du är den lyckligaste mannen på jorden för att ha den här kvinnan som din fru.

Det är inte ditt jobb att ändra eller försöka "fixa till" henne

Ditt jobb är att älska henne som hon är utan förväntningar på att hon ska/bör ändras. Och om hon ändras, älska vad hon blir, om det är vad du vill eller inte.

Ta full ansvarsskyldighet ...

... För dina egna känslor: Det är inte din kvinnas jobb att göra dig lycklig, och hon kan inte heller göra dig ledsen! Du är ansvarig för att hitta din egen lycka och kärlek - inte minst till dig själv, FÖR genom det, så kommer din glädje att överföras till ditt förhållande via din kärlek.

Skyll aldrig på din kvinna om du ...

blir frustrerad eller arg på henne, det är bara för att det utlöser någonting inuti dig. De är dina känslor och ditt ansvar. När du känner dessa känslor, låt dem ta sin tid att bli närvarande. Titta in och förstå vad det är inom dig som ber om (dig) att bli botade.

Du blev attraherad av den här kvinnan, eftersom hon var den mest lämpade personen att utlösa OCH förlösa dina barndomssår på den mest smärtsamma sättet -> så att du kunde läka dem själv ... När du läker dig själv,kommer du inte längre att triggas av henne och du kommer att undra varför du någonsin var - just triggad av henne kring det som förr triggade dig!!!

Låt din kvinna bara vara - precis den hon är...

När hon är ledsen eller upprörd, är det inte ditt jobb att fixa det, det är ditt jobb att hålla om henne och låta henne veta att det är helt okej. Låt henne veta att du hör och ser henne, och att hon är viktig och att du är den styrka som hon alltid kan luta sig på.

Du vet väl att : Den kvinnliga andan/energin handlar om ständig förändring och utifrån känslor som ofta kommer som en storm som rullar in och ut, SÅ när du är stark och icke dömande, då kommer hon att lita på dig och öppna sin själ för dig ... SÅ - SPRING INTE UNDAN, när hon är uppjagad!

Stå kvar, närvarande och stark och låt henne veta att du inte går någonstans. Lyssna på vad hon verkligen säger bakom orden och alla framrusande känslor.

Var lite knasig…

Ta inte dig själv så jävla mycket på allvar. Skratta. Få henne att skratta. Skratt gör allting så mycket lättare. Även om det är lätt sagt - när det känns tungt!

Fyll hennes själ varje dag ...

Lär känna hennes kärleksspråk och de specifika sätt som hon känner sig viktig och uppskattad (CHERISHED) . Be henne att skriva en lista med 5 saker som får henne att känna sig älskad . Memorera dessa 5 saker och kom ihåg att göra det till högsta prioritet varje dag -> för att få henne att känna sig som din kvinna.

Var närvarande

Ge henne inte bara din tid, utan ditt fokus, din uppmärksamhet och din själ. Gör vad som krävs för att rensa ditt huvud så att du är helt med henne när du är med henne. Behandla henne som du skulle vara din mest värdefulla "kund". Hon är ju det!!!

Var villig att ta henne sexuellt ...

Dvs att bära henne i kraften i din maskulina närvaro, för att njuta av henne och sluka henne med din styrka och att penetrera henne till hennes djupaste nivåer... Låt henne smälta i sin egen feminina mjukhet, eftersom hon vet att hon kan lita på dig helt -och DÅ kommer hon att ge dig orgasm efter orgasm i kärlek och tillit. Jag vet!

Var inte en "idiot"

Dvs, var inte rädd för att vara en knäppskalle heller. Du kommer att göra misstag och det gör hon också. att göra! Försök bara att inte göra för stora av misstag, och så klart lära dig av dem du gör. Du ska inte vara perfekt, bara försök att inte vara för naivt oförstående!

Ge henne utrymme

Kvinnan är så bra att ge och ge, och ibland måste hon påminnas om att ta tid att vårda sig själv. (Jag vet som lever med en kvinna med alltför stort hjärta - för andra) Ibland behöver hon flyga bort från dina omsorgsgrenar, för att hitta det som bör mata sin själ med, och om du ger henne det utrymmet, då kommer hon tillbaka med nya sånger att sjunga....

(Okej, jag blev kanske lite för poetisk här, MEN du fattar poängen.) Berätta för henne att ta tid för sig själv, särskilt efter att ha fått barn. Hon behöver det utrymme att förnya och bli omfokuserad och att hitta sig igen efter att hon "gått vilse" i att betjäna dig, barnen och världen. Det är inte samma sak som curling - för då behöver ni båda hjälp för att skapa ansvarstagande för era barn - och inte minst att våga se er själva i den kärleksstarka relation ni byggde - en gång!

Vara sårbar ...

Du behöver inte bära allt isjälv. Var villig och beredd att dela dina rädslor och känslor och snabbt erkänna dina misstag inför din kvinna!

Var transparent

Om du vill ha förtroende, så måste du vara villig att dela ALLT ... Speciellt de saker du inte vill dela. Det krävs mod att älska fullt ut, att öppna ditt hjärta helt och låta henne komma in, när du inte vet att hon kommer att tycka om vad hon hittar ...

En del av det modet tillåter henne att älska dig helt, ditt mörker och ditt ljus. TA AV DIG MASKEN ... Om du känner att du behöver bära en maskinför henne för att vara perfekt hela tiden, DÅ, min vän - kommer du aldrig att uppleva den fulla dimensionen av vad kärlek kan vara

Sluta aldrig växa tillsammans

Den stillastående dammen odlar malaria, den strömmande strömmen är alltid frisk och sprudlande! Atrofi ( brist på näring, som ger tillbakabildande) är den naturliga processen när du slutar arbeta med dina muskeler! DET är precis som händer om och när du slutar arbeta med ditt förhållande. Hitta gemensamma mål, drömmar och visioner att arbeta för och sträva efter...

Oroa dig inte för pengar

Pengar är ett spel, hitta sätt att arbeta tillsammans som ett lag för att vinna det spelet! Det hjälper aldrig när lagkamrater slåss. Ta reda på sätt att utnyttja båda era styrkor för att vinna

Förlåt omedelbart ...

dvs fokusera på framtiden i stället för att bära tyngder/ok från det förflutna. Låt inte din historia hålla dig i egen gisslan. Att hålla fast vid tidigare misstag som du eller hon gjort ( gör!!) -> ÄR som ett stort, tungt ankare i din relation och detta ankare kommer att hålla dig (och din kvinna) tillbaka. FORGIVENESS IS FREEDOM. Skär av ankarets kätting, kasta loss och välj alltid er kärlek.

Välj alltid kärlek

VÄLJ ALLTID KÄRLEK. I slutändan är detta det enda råd du behöver.
NÄR detta är den ledande principen genom vilken alla dina val styrs, finns det inget som hotar lycka till din relation. Kärlek kommer alltid att bestå!

Slutligen -> handlar relationen inte enbart om lyckliga drömmar! Det handlar om arbete, dvs ett gemensamt åtagande att växa tillsammans och en innerlig vilja att kontinuerligt satsa på att skapa något som kan utmana evigheten.

Genom det arbetet kommer lyckan att komma. Relationer är liv, dvs det kommer Ups and downs . Så omfamna alla dessa cykler och lär er att lära av dessa och älska varje upplevelse, då de kommer att ge er styrkan och perspektivet för att fortsätta bygga, en tegelsten åt gången.

Det här är lärdomar jag lärde mig på det svåra sättet. Det här är lärdomar jag lärde mig alltför sent. Men det här är lärdomar som jag lärt mig att engagerar mig i att därmed vidarebefordra. Sanningen är att jag älskade att vara gift och med tiden kommer jag att gifta mig igen, och när jag gör det kommer jag att bygga den med en grund som kommer att utstå stormar och vilken tid som helst.

Om DU, som läser detta och hittar visdom i min upplevelse, dela den med de unga män vars hjärtan fortfarande är fulla av hopp, och med de par, som du känner kan kanske har glömt hur man ska älska sig själv och varandra.

En av dessa unga män, kan vara som jag var under mina år i förnekande, och mina och dessa förtjänstfulla lärdomar kommer förhoppningsvis att väcka honom och han kommer att lära sig att vara den man hans kvinna har väntat på - så länge!

Män - Det här är din utmaning: Bli en en EPIC LOVER. Det finns ingen större utmaning, och inget större pris. Din kvinna förtjänar det från.
- > Bli och var den typ av man, som din kvinna inte kan bara låta bli att skryta om - inför andra kvinnor!!!

Räkna till åtta..

Life in BalancePosted by Leo Mon, September 04, 2017 10:49:55Räkna till åtta. Snälla.

Text: Micael Dahlén i GP

På åtta sekunder hinner du springa 70 meter om du verkligen tar i. Eller läsa en haikudikt (du hinner nog rentav med två om du koncentrerar dig, men varför stressa?) Du kan äta tre och en halv varmkorvar med bröd (i alla fall om du håller världsrekordtempo, själv klarade jag en korv plus en första tugga på nästa). Du kan lyssna till saxofonslingan i Icona Pops ”Emergency” två gånger (eller höra Prince sjunga ”Kiss” nio gånger på repeat om du lyckas gräva fram den gamla godingen i Spotifyantikvariatet).

På åtta sekunder hinner du ta två riktigt djupa andetag och sänka pulsen med nästan fem slag. Töja dig ner tre och en halv centimeter extra i split (upp emot det dubbla om du anstränger dig hårt, men jag kan inte rekommendera det som något särskilt behagligt). Klappa hunden tio gånger (eller katten, din partner eller någon annan du älskar). Jag har testat alla grejerna själv, det är fantastiskt hur mycket som hinns med.

Och ännu mer fantastiskt är det att din hjärna under tiden, alldeles automatiskt, hinner utveckla känslor som empati och förmågan att känna med andra människor. Jag har testat det också, och kollegor har gjort neuropsykologiska mätningar. Det visar sig att det faktiskt tar bara åtta sekunder att sätta sig in i hur någon annan tycker och tänker och mår. På den tiden hinner hjärnan lysa upp i alla möjliga vackra färger på de scannade bilderna och börja förstå varför någon gjorde eller sa något, vad hen förmodligen egentligen menade och vilka konsekvenser det vi skriver eller säger kan få för andra.

Tänk om vi alla räknar till åtta och ger hjärnan de där sekunderna att arbeta innan vi reagerar på allt vi läser och hör och börjar tumma iväg meddelanden på mobilerna och hamra versaler och utropstecken på tangentborden. Innan vi kallar en artist de mest fruktansvärda saker bara för att hen vågar vara sig själv, önskar en sommarpratare ett öde värre än döden bara för att hen säger vad hen tycker, eller hånar en skolkompis som ser härligt annorlunda ut.

Tänk vad mycket hemskt vi skulle slippa. Förlorad självkänsla, ångest, förtvivlan, konflikter, rädsla och hat. Nätstormar i vattenglas som ibland går så långt att de förstör hela livet för en människa. Trots att nog ingen – egentligen – vill så illa.

Vi kan väl försöka tillsammans?

Med allt våra ögon och öron översköljs av numera blir det förstås en väldig massa gånger vi behöver räkna till åtta innan vi tycker, tänker, skriver och skriker om varandra. Men å andra sidan har vi ju faktiskt 86 400 sekunder till vårt förfogande varje dag. Jag tar det igen: åttiosextusenfyrahundra sekunder. Varje dag. De lär nog räcka.

Inte nog med att du ger dina medmänniskor den fantastiska gåvan att se och känna med dem och gör världen lite bättre åtta sekunder i taget. Du hinner dessutom under tiden klappa någon du älskar, andas, komma imponerande långt ner i split, digga saxofonslingor och äta varmkorv så det står härliga till (men det går naturligtvis lika bra med selleri).Krökt Nationalism

Life in BalancePosted by Leo Fri, September 01, 2017 10:46:46”Den krökta flaggstången mitt på torget, skapad av Mattias Norstrom, tar temperaturen på vårt innersta och visar den starka nationalistiska ordning som råder”, skriver Elisabeth Ohlson Wallin.

Där står den mitt på torget, skamsen och vissen, på platsen där grävskoporna på 50 talet krossade en hel stadsdel för att sanera det gamla Stockholm till det nya Sverige.

Som en blomma som inte får näring i den misskötta naturen.

Under den slingrar sig tunnelbanan och huvudstadens största skyddsrum vid händelse av krig och katastrof.

Stången omslingras av knarkhandel och social misär i kontrast till kulturhuset polerade glasfasad.

Arkitekten, Peter Celsing, till Stockholms nya kulturhus sa ”Jag bygger för en ny människa som måste komma.” Men så är Sergels torg också den plats där varje medborgare kan demonstrera eller samlas i stora massor för att sörja eller att glädjas.

Jag tror det är många som känner igen sig i Mattias Norströms krökta flaggstång.

Det kan vara den flyktingen som hamnat i Sveriges byråkrati där politiker och migrationsverket springer som i ett hjul för hamstrar. Ingen av dem hittar en lösning.

Det kan vara en transperson som inte blir trodd efter år av utredningar och som slussas till psyket i stället för att få hormonbehandling.

Flaggans stång kan ocksåfå oss att tänka på en slak manslem som är i ett behov av ett snabbfix som viagra.

Man ska dock akta sig att göra sig rolig på bekostnad av mäns makt. Det sker inte ostraffat. Det vet jag sen jag skapade Ecce Homo 1998, där en av bilderna visade Jesus naken med Johannes döparen tätt bakom i ett historiskt badhus i gamla stan.

Maktsymbolen, flaggan, med det gula kristna korset på en mörkblå botten användes endast som en symbol för kungen då den skapades.

Signalen är stark och för många är flaggan heligare än Jesus och det märks när vi slår på radion till Ring P1. Där osar det svavel ur vissa medborgarnas munnar när de skriker att konstnärer ska fängslas och straffas.

Slår vi på televisionen står konservativa politiker i desperata försök att plocka röster genom att kritisera konsten. Konsten har alltid varit farlig för makten. Det är inte så konstigt att Hitler gav sig på kulturarbetarna först.

Under andra världskriget hade Sverige en symbol av en gul och blå randig tiger.

Den kallades för ” En svensk tiger” och skapades av tecknaren och konstnären Bertil Almqvist för ett uppdrag av statens informations styrelse 1941. Kampanjens skulle lära svenskarna att vara tysta om allt som kunde skada det neutrala Sverige.

Som vi teg.

Vi lät hundratusentals nazistiska soldater ta SJ för att de skulle göra Norge tyskt och judefritt.

Under samma tid exporterade vi järnmalm och kullager till Tyskland i sådana mängder att vissa påstår att det förlängde kriget.

Tala om en krökt svensk flagga!

Baltutlämningen 1946 där den socialdemokratiska regeringen böjde sig för Rysslands krav att skicka de baltiska soldaterna, som tvingats kriga för Tyskland, till arbetsläger i Sibirien, kan jämföras med dagens socialdemokratiska regerings envisa beslut att skicka tillbaka de afghanska ungdomarna till sitt livsfarliga hemland.

Det var en skandal 1946 och det är en skandal i dag 2017.

Historien går igen och det är kanske just därför den svenska flaggan är på dekis.

Den krökta flaggstången mitt på torget skapad av Mattias Norstrom, tar temperaturen på vårt innersta och visar den starka nationalistiska ordning som råder.

När vi blir som mest upprörda kanske det är ett tecken på att vi måste rannsaka oss en aning. Det är det som är så roligt med konsten – att den just får oss att tänka mera. Något som i sin tur förhoppningsvis leder oss till utveckling.

Mer krökta flaggor åt folket!Sverijen = Libanon!

Life in BalancePosted by Leo Tue, August 29, 2017 09:56:41

Hur nära något som kan jämföras med inbördeskrig är vi?Frågan är ”tyvärr” klart relevant att ställa trots att livet för de flesta idag fortfarande går ut på att strosa runt, njuta av sensommaren och köpa en eller annan glass eller bira!. Är hen frisk, arbetsför och har ett jobb -> är livet inte alls illa i Sverijen. Och även om hen läser om kriminalitet, skjutningar, bränder, våldtäkter och annat elände -> så är det ju inte ”verkligheten” för de flesta svenskar.

Så, vad då inbördeskrig? Dumheter, trams etc! – säger alla ”förståsigpåare”

Men är det dumheter? Är JAG bara en alarmist , som fd Risk-Manager/säkerhetschef och insiktsfull HSP X) ????Du kan ju hoppas på det - att jag är en komplett idiot, dvs ser det DU inte ser!!

Tyvärr är jag inte ensam om att se en framtid – därtill en inte helt avlägsen framtid – där Sverijen (med flera andra europiska länder) är inbegripna i vad som kan betecknas som ett inbördeskrig, om än inte fullt utblommat , utan snarare mer lågintensivt där samhällsapparaten delvis fortsatt hålls uppe.

Redan i juni 2008 skriver den före detta FN-officeren Anders Lugn en debattartikel i Aftonbladet. Textens rubrik: Sveriges väg mot katastrof och han jämför i artikeln Sverige av idag med Libanon av igår; ett Libanon som slets sönder av inbördeskrig. I sin text pekar Lugn ut ett antal förhållanden som låg till grund för det som hände i Libanon. De lyder som följer:

· Svaga gemensamma nationella värderingar.

· Svag nationell krigsmakt.

· Svag nationell polismakt.

· Extremt god tillgång till vapen.

· Stor tillgång till droger – alkohol till kristna, hasch till muslimer.

· Känsla av vanmakt i befolkningen: ”det är ingen idé att kämpa för ett bättre liv… fogdarna tar ändå det jag skrapar ihop”.

Lägg till i listan ovan en massinvandring från möna-regionen utan hejd, närvaron av tusentals radikaliserade muslimer i riket och en låt-gå-attityd från makthavare och deras språkrör i MSM/ gammelmedia.

Efter den stora främlingsinvasionen som sattes igång 2015 (men som pågick redan innan om än inte i lika stor omfattning och som fortsatt alltjämt) höjdes röster om vad Europa hade att förvänta sig. Tyvärr blev dessa röster dränkta i floden av banala godhetsmissionärer, som matade folket med sitt narrativ. Det senare är och var mentala övergrepp i att undervärdera Folket!

Inte många fick veta att den franska professorn Gilles Kepel varnade för ett europeiskt inbördeskrig på grund av den stora invandringen av muslimer. Det var också tyst när chefen för den franska säkerhetstjänsen, Patrick Calver, förklarade att Frankrike stod på randen till ett inbördeskrig.

Likaså låtsades man i Sverige inte om när chefen för den schweiziska armén, André Blattmann, konstaterade att samhället var farligt nära kollaps och att Västeuropa närmade sig inbördeskrig på grund av massinvandring och terrorism. En kort tid senare uttryckte motsvarande befattningsinnehavare i Norge liknande tankar.

Är jag således en alarmist som hur enkelt som helst kan avfärdas?

Varningarna fortsätter att komma. Nyligen skrev professor Paul Lillrank vid Aalto-universitetet i Finland att Sverige är ett större hot än Ryssland säkerhetspolitiskt, så på grund av den förda massinvandringspolitiken:

Det finns en reell risk att Sverige förvandlas till en misslyckad stat med ghetton där svensk lag inte längre gäller och polisen inte har kontroll över läget. Demokratin är ur spel när myndigheterna bryter mot migrationslagen och polisen ser genom fingrarna på illegala invandrare. Det är inte otänkbart att Sverige blir för Finland en större säkerhetsrisk än Ryssland”.

Misslyckad stat… det är hårda ord.

Från Frankrike kommer så en annan nyhet som säger att myndigheterna där förbereder sig på inbördeskrig i samband med att de skall städa upp i landet. Det hävdar i alla fall författaren Éric Zemmour som hänvisar till myndighetskällor.

För framtidens historiker kommer det att vara enkelt att reda ut vad som gick fel, när vi passerade punkten där ingen återvändo längre fanns och de kommer antagligen undra hur i hela fridens namn vi tillät det hela att gå så långt. Beteendevetare kommer då träda in och förklara ett och annat om den mänskliga psykologin och oviljan att inse allvaret eftersom det också kräver ansvarstagande och handling… och sådant är jobbigt. Djävligt jobbigt!!! Se bara på Statsministerns högra hand – utan kunskap om IT!!!!

I en bok Odalfolket och mannaförbunden beskrivs vad vi måste göra i detta nu och det är inte särskilt svårt, faktiskt. Och den som gör det kommer skapa goda förutsättningar för sig själv och sin familj att klara av de svåra tider som ligger framför oss. Skit i att den är skriven med vinkling - utan se den med öppna sinnen - dvs döm inte före du läser...

Alternativet är ju att fortsätta hävda att jag… och herrarna ovan i texten… bara är alarmister och att allt bara kommer fortsätta. Då kan hen fortsätta ropa efter SD i valet 2018 -> eller vandra vidare i samma gamla hjulspår som vi ägnat årtionden åt.

Kanske har jag fel. Jag hoppas verkligen det! – För JAG är ju INTE som oraklet Carl den STORE Bildt, dvs ”har aldrig fel”…
HSP. Hign Sensitive Person - med följande fördelar:

Positiva drag som brukar utmärka HSP:

  • empatiska
  • visionära
  • intuitiva
  • kreativa
  • nyfikna
  • självständiga
  • djuptänkande
  • samvetsgranna
  • hängivna
  • icke konformiskaSJÄLEN - dör aldrig

Life in BalancePosted by Leo Sun, August 27, 2017 16:56:45


Enligt två ledande forskare i USA och UK -> ÄR den mänskliga hjärnan i själva verket en 'biologisk dator' och att medvetandet hos människor är ett "program" som drivs av denna "quantum dator" inuti hjärnan. Denna dator och information fortsätter att existera efter döden.

Eller som forskarna förklara det; – "när människor dör, kommer deras själ tillbaka till universum, dvs själen dör inte.

Debatten om förekomsten av själen och om den är odödlig eller dör med personen - > är en oändlig historia som i århundraden har ockuperat tiden hos de stora tänkarna av universell historia. Själens mystiska naturen fortsätter att fascinera olika områden av vetenskap, men nu verkar en grupp forskare har upptäckt en ny sanning om det: ”själen” dör inte ; den återgår till universum .

Sedan 1996, har Dr. Stuart Hameroff, en amerikansk fysiker och Emeritus i inom anestesiologi och psykologi, och Sir Roger Penrose, en matematisk fysiker vid Oxford University, arbetat i en Quantum Theory of Consciousness, där de uppger att själen upprätthålls i mikro-tubuli av hjärnceller.

Deras SÄKERT provokativa teori påstår att människans själ ingår i hjärncellerna i form av strukturer inuti de så kallade -> mikro-tubuli.

De två forskarna tror att den mänskliga hjärnan i själva verket är en biologisk dator och medvetandet hos människor är ett program som drivs av denna quantum datorn inuti hjärnan. Det -> som är mest revolutionerande - ÄR att själen även fortsätter att existera efter döden.

Dessutom hävdar de både forskarna, att vad människor uppfattar som 'medvetenhet' i själva verket är resultatet av quantum gravity effekter, som ligger inom de så kallade micro-tubuli ( Mikrotubuli kallas ibland för cytoskelett på grund av sin förmåga att stödja. Mikrotubuli betyder "små rör" och det är så de ser ut i elektronmikroskop. Man kan hitta dem i celler eller som cellutskott. De består av proteinenheter kallade tubulin som var och en består av två proteiner.)

Denna process i hjärnan, kallar de två forskarna för Orchestrated Objective Reduction (svårt att översätta till svenska) - läs mer här:

Iscensatt objektiva minskning (Orch- eller) är en hypotes att consciousnessin i hjärnan härstammar från processer inuti nervceller, snarare än från anslutningar mellan nervceller (den konventionella synen). Mekanismen anses vara en quantum fysik process som kallas objektiva minskning som är iscensatt av molekylära strukturer som kallas mikrotubuli. Objektiva nedsättning föreslås att påverkas av icke-computable faktorer inbäddad i rumtiden geometri som således svårt Problem av medvetandet. Hypotesen lades fram i början av 1990 av teoretiska fysikern Roger Penrose och narkosläkare och psykolog Stuart Hamerof

Teorin visar att när människor är i en fas som kallas 'klinisk död', dvs de mikrotubuli som ligger i hjärnan förlorar sin Kvantmekaniskt tillstånd med att bibehålla informationen i dem. Med andra ord – som experter förklara det: Efter att människor dör, så återvänder deras själ till universum och det gemensamma informationsfältet ("noll-punktsfältet") , och dör inte '.

Dr Hameroff:

”Låt oss säga att hjärtat slutar att slå, flödet av blod stannar; DÅ förlorar mikro-tubuli sitt Kvantmekaniskt tillstånd.

Den quantum informationen som finns inom mikro-tubuli förstörs inte, FÖR de kan inte förstöras, DÅ de bara distribuerar och avleder till universum i stort.
Om patienten är återupplivad, återupplivas också quantum informationen OCH kan gå tillbaka till de olika mikro-tubuli och patienten kan då säga;

'Jag hade en nära döden-upplevelse ”. Om personerna inte är /blir återupplivade, dvs patienten dör, -> DÅ är det möjligt att denna kvantinformation kan existera utanför kroppen, kanske på obestämd tid, som en fri själ ”.

Enligt denna teori, ÄR de mänskliga själarna mer än bara 'interaktioner' av nervceller i hjärnan -> som KAN ha varit närvarande sedan tidernas början.

Jag är nästan säker på att den teori, som forskarna visar på ovan - styrks av kvantfysikern Nassim Haramein - och även av vår svenske Jörgen Tranberg

WOAH!

Jan "SAS" Carlzon

Life in BalancePosted by Leo Sun, August 27, 2017 14:43:51Jan "SAS" Carlzon en av Sveriges kändaste direktörer, stod inför 500 åhörare på Kvalitetsmässan i Göteborg 2015. Han sa: – Ingen kan kalla mig rasist. Hela mitt yrkesliv har byggt på öppenhet mot världen. Men nu är jag för första gången orolig.Jag känner stor oro, säger Jan Carlzon . Öppnar man sin famn måste man också öppna sina ögon. Välkomnar vi människor på flykt måste vi också kunna ta hand om dem. Vi kan inte ta emot fler än vi klarar av. Det förvånar mig att politikerna inte har förstått det.

Det enda partiet som tagit till sig den förståelsen, samma som många medborgare runt om i landet, är Sverigedemokraterna. Plötsligt diskuterar varenda människa invandring och integration med utgångspunkt från den verkligheter de lever i . De enda som inte verkar bry sig är de politiker som har ansvaret för den uppkomna situationen.

Så frågan Jan Carlzon ställer är , har vi det ledarskap som situationen kräver eller har vi fått ledare som följer hopen och försöker samla ihop det som blev kvar det som så tydligt visar ett dåligt ledarskap ?

När man tar på sig ett stort ansvar krävs också ett stort ledarskap det som så tydligt har saknats de senaste åren i svensk politik. säger Jan Carlzon.

Tyvärr så har ansvariga politikerna i både Alliansen och det rödgröna blocket struntat i att ta hand om de som kommer hit. Man har fört en politik där tuta och kör och se vad som händer varit det som gällt. Alla opponenter av den politiken har de gemensamt anklagat för främlingsfientlighet. Man har med sin politik skapat klasskillnader i samhället där man får gå tillbaka ända till 30 talet för att se motsvarande samhällsförändringar. Något som inte verkar ha bekymrat de ansvariga politikerna att man är skyldig till att sparkat tillbaka utvecklingen i klasskillnader till i början på 1900 talet i Sverige.

Man har med det skapat en kriminalitet som har gjort flera områden runt i Sverige klassas som särskilt utsatta där myndigheter har svårt att få ordning på utvecklingen. Man har struntat i att föra en bostadspolitik som ligger i fas med de som man lockat hit. Man har struntat i att ge skolan resurser för att tillgodose flyktingbarns större behov för att integreras i skolsystemet, Man ( i princip alla politiker i RD) har i stort sett struntat i allt som skapar en vettig integration av de nyanlända. I stället för att föra en vettig politik så har man försökt ändra fokus på de problem som uppstått genom att svartmålat de som opponerat sig mot den politiken. Ingen självrannsakan här inte mer än att när de fått ur sig sin frustration på Sverigedemokraterna så ger man sig på motståndarblocket och anklagar dessa för att inte ta ansvar. Att bägge blocket har lika stort del i det som sker vill man inte låtsas om.

Vi kan väl hoppas att fler tar till sig vilka som är de verkliga syndarna i hur man skött Sverige i flyktingfrågan de senaste 10 åren. Nu får svenska folket vara beredd att städa upp efter vad den naiva flyktingpolitiken lett till.

Man skall aldrig rösta på ett parti i vad de vill åstadkomma utan man skall rösta efter vad de åstadkommit med sin politik. Med det synsättet så är det många partier som borde känna sig oroliga inför valet 2018.
Medveten medvetenhet

Life in BalancePosted by Leo Fri, July 14, 2017 13:45:29Jag har aldrig varit mer säker på mänsklighetens förmåga att slutligen kasta av sig de mentala kedjor som binder oss till bojorna. Men (och det finns alltid ett ”men”) detta kan endast åstadkommas med hjälp av kraftigt desinficerande upplysning till medveten medvetenhet och förståelse av och för sig själv som individ och människa.

Detta uppnås vanligen genom självreflektion till ökat självförverkligande - självets större närvaro i nuet, verkligheten – emotionell autenticitet och så småningom en ännu mer växande emotionell självförståelse.

En vanlig missuppfattning bland många är att den allmänna befolkningen inte är intelligent nog att bli medveten och upplyst, den är den helt klart visst. Processen med större medvetet medvetande har ingenting att göra med vårt IQ och allt att göra med vår EQ eller Emotional Quotient. Vår förmåga att känna känslor, alla kan känna känslor, men vi kan bara känna – uppleva – känslor nu och vi kan bara uppleva våra egna känslor individuellt.

Om vi av "samhället" kan göras beroende av rädsla och narcissistiska blickar till att vara självdestruktiva, så kan vi också uppmuntras till att vara mer känslomässigt medvetet medvetna så länge vi inte främst ser till våra ” politiska chefer” för deras typ av ”vägledning”.

I själva verket får vi inte överlåta ansvaret för vårt eget själsliga välbefinnande och upplevande av våra egna känslor till andra, för det är helt enkelt bara en klar inbjudan till att manipulera och utpressa oss genom oss själva och våra egna känslors betingande grunder. Vi måste förstå varför vi känner vad vi känner och på vilka grunder som dessa känslor etableras.

Det finns ingen enkel lösning, ingen magisk knapp att trycka på som gör allt bättre på en gång, en som tillåter oss att gå tillbaka till vårt tidigare så bekväma lättsinne – vansinne i att försökas vistas utanför oss själva i det nu som är den enda stund vi kan uppleva känslor, kan man inte bli lycklig nu så kan man aldrig bli lycklig. I slutändan är vår egen unika resa en djupt personlig och individuell erfarenhet och medan riktningen är klar, så måste den vägen anpassas och upplevas av varje resande själv. Men vi kan göra sällskap på vägen. Visdom är helat lidande.

Det finns inget mjukare enklare sätt, ingen genväg genom en labyrint och ingen annan för att gå vägen åt oss. Jag vet detta på grund av mina långa och ibland rätt svåra personliga erfarenheter för vinna själv över hinder som rest sig inom mig och som placerats där av min kultur och mitt land, och ja, alltså inte minst alltså av mig själv. Jag har provat alla vägar jag skulle kunna tänka mig, innan jag faktiskt landade på den enda väg som jag kunde hitta med en utgång, den som gick igenom mig själv framåt. - Universal Heart med Jörgen Tranberg!

Svaren är bedrägligt enkla, vilket gör det svårt för de flesta att acceptera dem, när vi har betingats att tro att komplexiteten kräver komplexa lösningar. Ingenting kunde vara längre från verkligheten.

När man finner att man har grävt sig ner i ett hål, är den första regeln som bör följas att sluta gräva. Men eftersom vi har tränat hela livet på att gräva så är detta vad vi gör, det är nästan kätteri att fundera på något annat. Med tanke på hur snäv vår syn är på fördelar som vissa väljer, så borde ” vi andra” ifrågasätta allt som vi ”tror” när vi väl har slutat gräva och istället börja att leta efter en väg ut.Varför började jag överhuvudtaget att gräva?

I en värld som har blivit galen, kommer sansad eftertanke inte omfamnas eller förkroppsligas tills dess att vi främst granskar vår egen galenskap inom oss själva.

Annars kommer allt vi gör bara att verka skenbart lugnande på det vilda odjuret inom oss själva till denna cykel tar slut och nästa cykel av galenskap börjar, som för med sig nästa varv av mänsklighetens förgörelse av sig själv. Förändrar vi inte oss själva tillräckligt mycket som individer, så kommer inte någonting annat heller förändra sig tillräckligt mycket i förhållande till vad vi eftersträvar. Även om man i detta kan klaga över att jag kräver för mycket av oss, att problemen är för stora och maktens befogenheter är för starka, anser jag att detta bara kan visas på det här sättet eftersom vi ser frågan som ett så stort problem. Detta är en socialkognitivt programmerad illusion.

Jag ska därför också vara den första att erkänna att jag älskar den varma känslan av att få mina fördomar bekräftade. (som HSP, så "vet" jag att jag oftast känner rätt) Ur mitt perspektiv, som av den så kallade skånska synvinkeln, så kommer min bekräftelsestroke oftast av att läsa att andra likasinnade människor har nått liknande slutsatser som mina egna, efter att ha gått olika vägar. Sällan…typ, får jag positiv bekräftelse från de traditionella medierna, inte heller skulle jag någonsin mer kunna räkna med att få det. Man måste i så fall läsa rätt noga mellan raderna när man tagit del av makthegemonins medier och deras egentliga avsikt och mening bakom den offentliga propagandan.

Det är en sak att diskutera bland vänner, grannar och alternativa medier den potentiellt revolutionerande idén om att makthegemonin egentligen inte har några rättsliga kläder värda namnet.

Det vore en helt annan fråga om en av hegemonins domare i Högsta domstolen säger att det är så med hög röst. Det vore väl en nåd att stilla bedja om från för livet, eftersom det inte vore ett instrument för staten som behöver bli omvalt, det skulle räcka att någon där bara är riktigt intresserad av att samhället verkligen skall vara demokratiskt betingat och därmed att all makt skall utgå ifrån folket. Alltså inte som nu med bara den offentliga makt som i allt kontrolleras av ekonomin.

Jag brukar säga att det verkliga måttet på ett samhälle är hur väl det tar hand om sina svagaste medborgare. Jag skall kanske ändra det vill att lite sarkastiskt säga, att det verkliga måttet på ett samhälle numera är hur väl det följer sina egna lagar, som förmodligen införts, i alla fall som kuliss, för att skydda sina svagaste medborgare, under tider av politisk ekonomisk stress eller krig.....

Fasaden som utgör den ”tro” på att Sverijen följer en högre moralisk standard, en i allt svensk, däribland ”grundlagen”, är inte bara sönder, den är nu helt väck. Dessutom var den ju inte på riktigt till att börja med, eftersom den var avsedd för någonting annat, att verka som en kuliss ….. (för jurister att tjäna pengar) utom förstås när det var praktiskt för dem som höll i regin, och för närvarande håller den, alltså den verkliga makten hos den s.k Djupa Staten i Sverige i dessa dagar,i stort det bankägda militärindustriella komplexet med sitt underrättelsetjänstkollektiv och sina opinionsbildningsmedier och deras idiots avvant, Riksbanken.Chem-Trails = NWO

Life in BalancePosted by Leo Tue, July 11, 2017 17:36:45


När jag nu skriver denna artikel får jag börja med att be de utskrattade hjältar som tidigt varnade för chemtrails om ursäkt, jag hörde nämligen själv till dem som skrattade. Idag vet vi med hundraprocentig säkerhet att chemtrails inte är en konspirationsteori, utan en skrämmande verklighet. Dessutom skrämmande på ett sätt som får det mesta av globalismens galenskaper att förblekna. Efter trevande försök att manipulera mänskligheten med vaccinationer, GMO, läkemedel, kemisk besprutning m.m. har man nu på allvar tagit till storsläggan med giftbesprutning från luften över världens befolkningstäta områden. Med hjälp av luften vi andas kommer ingen undan, varken vi människor, djuren eller ekosystemet som helhet. Vad handlar då detta om?

Alla kan se de vita svansar som flygplanen över våra huvuden lämnar efter sig. Det är vi också vana vid och ingen reagerar nämnvärt när man ser det. Men numera finns det två sorters svansar, contrails som är de normala kondensationsstrimmor som flygplan på hög höjd alltid lämnar efter sig och chemtrails, som är medvetna utsläpp av tungmetaller i syfte att manipulera vädret genom ökad molnbildning. Så ser i alla fall den officiella versionen ut, men verkligheten är något annorlunda.

Contrails lär man sig snabbt att skilja ut, de förekommer vid flygning på hög höjd, har svansar som inte är längre än ett par hundra meter och som dessutom upplöses helt efter några minuter. De är ofarliga och naturliga och bildas av vattenånga i mötet mellan motorernas varma luft och den omgivande kalla luften.

Chemtrails är inte heller svåra att känna igen, de ligger kvar som vita streck på himlen, sprider sig långsamt i sidled för att bilda långsträckta skyar, som tillsammans med de ofta korsvis utlagda svansarna under dagens lopp bildar ett homogent molntäcke. Solen är borta. Den stora skillnaden är att chemtrails består av små, små partiklar av tungmetaller som långsamt dalar ner mot vårt jordklot och lägger sig över allt vi odlar, äter och berör. Dessutom finns de kvar i luften vi andas i form av nanopartiklar som vi kan relatera många sjukdomar till.

Konsekvenserna börjar nu bli så tydliga att till dags dato har 32 stater i USA infört restriktioner mot vädermanipulering på grund av de uppenbara riskerna för miljö och hälsa. Ett exempel är RI H6011/ 2017/ Regular Session/ Rhode Island House Bill 6011, The Geoengineering Act of 2017, regulates geoengineering of the global environment, som bordlades för vidare utredning så sent som i mars 2017. Vid en hearing i Shasta County Supervisors Testimony, California 2014 fick välinformerade läkare, piloter och forskare lägga fram sina underlag för en kommission, som drog slutsatsen att gränsen nu är nådd. Kalifornien är hårt drabbat genom mångårig experimentverksamhet , trots att mycket av forskningen bedrivs just där. Arbetsnamnet är Solar Radiation Management (SRM).

Vad är det då som man släpper ut?

Innehållsförteckningen får vi dels genom bolagens egna patentansökningar för metoden hos det amerikanska patentverket USPTO, dels genom de forskningsanalyser som utförts i vattentäkter och på mark av nedfallet. Patentansökningar för metoden med vädermodifiering har förekommit ända sedan 1930-talet. En modern variant har inlämnats av Hughes Aircraft Co i Kalifornien 1990, deras ansökan beskriver i detalj de kemikalier som används i deras program och stämmer väl överens med nedfallsanalyserna. Vanligast förekommande är aluminium, som fritt i naturen verkar som ett miljögift. Andra tungmetaller är barium, strontium och silverjodid, men även arsenik förekommer. Vid vattenanalyser uppmättes aluminium i kvantiteter 47 ggr det normala, strontium 10- 20 ggr normalt, barium 20 ggr normalt och ph-värdet på jordar konstaterades vara 25 ggr mer alkaliska än normalt. Nedfallet fungerar dessutom som en accelerator vid skogsbränder, som får större omfattning än normalt. Detta har man plågsamma erfarenheter från just i Kalifornien. Oförklarlig träddöd kan också med stor säkerhet hänföras till nedfallet. Monsanto, som är den största skurken vad gäller genmanipulering, inledde redan 2008 ett arbete med att göra sina grödor resistenta just mot aluminium! Du sköna, nya värld!

Neurologiska sjukdomar som Alzheimers (fyrdubblad frekvens i utsatta områden), autism, försvagat immunsystem och som följd förkortad livslängd hör till de sjukdomar som kopplas samman med nedsläppen. Partiklarna bryts ner till nanopartiklar i syfte att hålla sig uppe i luften, inandas när de faller ner och påverkar därmed hjärnans funktioner. Som av en slump sammanfaller detta med de bieffekter som man tillskriver vaccinationsprogrammen. Har vi samma upphovsman i båda fallen?

Vem som utför besprutningen vet vi i ett flertal fall, det amerikanska bolaget North American Weather Consultants Inc skäms inte för att på sin hemsida berätta vitt och brett om hur man utför uppdrag i ett 50-tal länder med vädermanipulering genom flygplan. Ett annat bolag är Weather Modification Inc, som kallar sin verksamhet för Cloud Seeding. Kanske är man trygg i den egna förvissningen att detta är ju bara något som är bra, vi bromsar Global Warming och är värda allt beröm för detta. När en regering beställer åtgärden behöver man kanske inte heller bry sig, betalningen är ju riklig och syftet gott? Men vem är det egentligen som beställer? Bolagen kallar sina kunder för ”sponsorer”. Och i Sverige? Över Skåne där jag bor går chemtrailsplanen just nu i skytteltrafik. Meteorologerna har svårt att förklara varför strålande sol i prognosen blev mulet, utan närvaro av lågtryck. Och mitt mossbeklädda tak som jag haft i 40 år och som dött under våren av förändrat ph-värde i luften saknar jag. Men viktigast är förstås att rädda våra ekosystem i stort och framför allt vår framtida hälsa, våra barn och barnbarns liv. Mer lättillgänglig information på svenska finns här.

Peter KrabbeNext »