Leo-Bloggen

Leo-Bloggen

SKATTEVERKETS kommunikatörer

RättssystemetPosted by Leo Fri, June 08, 2018 07:54:19DAGENS ÅTHUTNING från MYNDIGHETSMAKTHAVARE!

Jag blev uppringd härom morgonen från ett 010-nummer....

En kvinnas röst sa något som jag tolkade " Jakk ringorr Frånn Skattjevarjkett åmm att Dooo skrivvitt åm "bullar"...

Jag trodde det var ett skämt, så jag la på.... Det dröjde ca 10 sekunder, sen var det det samma nummer igen...Jag valde att svara... Samma kvinna halvskrek nu..."Dooo skau svarre narr Skattjevarjkett ringorr"... Jag hade grymma problem att förstå kvinnan - som blev märkbart irriterad när jag inte fattade VARFÖR hon ringde om "bullar"...

Jag fick försöka koncentrera mig till mitt yttersta i att försöka förstå vad kvinnan ville.... Till slut kom jag på vad det var.. Jag hade skrivit i min Fastighetsdeklaration att jag önskade ett samtal med Skatteverket om bilar och dess buller (inte bullar) från den hårt trafikerade väg 19 som går 7 meter från min lilla gård. Jag har uppgifter från Trafikstyrelsen (och via byns byaråd) om att det passerar 6000-8000 fordon per dygn på vägen. Detta påstod kvinnan på sin brutna svenska (typ polsk-slaviska-romamisvenskrotvälska ) - att uppgiften gäller per år - inte per dygn. Jag försökte förstå henne och att HON körde förbi min gård 2 ggr per dag - och att det DÅ inte fanns några "bullar" på vägen!

NEJ - det ÄR inga "bullar" på vägen, sa jag - till slut irriterad - MEN att 5 mäklare menar att gården är mycket svårsåld pga bilar och buller... Hon sa - att de har fel.... Jag sa då att jag bör nog ge mäklarna hennes uppgifter, eftersom hon verkar vara mera insatt än 5 mäklare från området!
Då härsknade damen till ordentligt - och krängde ur sig något om att JAG vill ha många miljoner för en gård som var värd kanske 1 mille.... Ja sa - att jag lyssnat noga på mäklarna - och att jag var nöjd att få en affär kring plus/minus noll, dvs ingen vinst. Efter ha sagt att hon sett jag ljuger om bostadsytan - så bad jag henne VÄNLIGT att stanna och komma in, så kunde jag visa henne verkligheten.... DÅ svarade hon att hon har viktigare saker att göra på sin fritid - och la på ....

SÅ - min lärdom av det som skett ÄR:

INTEGRATION - går före KOMMUNIKATIONSFÖRMÅGA, dvs jag som lydig undersåte ska finna mig i att bli behandlad som en "alien" i det land som jag betraktar som mitt (eller var...) - och i så känsliga samtal som med Skatteverket!!!
VART - är landet på väg???

Jag skriver inte mer - men är allvarligt oroad att kvinnan kommer att använda sin "makt" att "hämnas" - för att jag inte förstod språket! - och hade "mage" att ifrågasätta hennes kompetens som "mäklare och statistiker" kring trafikvolymen på väg 19. Det utgår 200.000 lastbilar från Ystads hamn varje år... dvs 550 per dag från Ystad!!! Ställs dessa på en rad efter varandra når de till RiksGränsen - om de är 25 m långa/st. Räkna själv!

Jag vill förmoda att nästa samtal från Skatteverket kommer att ske via en sådan här snubbbe - som i alla fall pratar metallisk svenska och inte ett språk som inte finns...
  • Comments(0)//blogg.leocoaching.se/#post196

Pyttelandet med den gigantiska VÄRDEGRUNDEN

PolitikPosted by Leo Fri, May 11, 2018 20:58:38


SAGAN OM DET LILLA LANDET MED DEN STORA VÄRDEGRUNDEN

Detta snappade jag upp i flödet. Det är alltså inte jag skrivit det.

”Sagan om det lilla, lilla landet med den stora, stora värdegrunden

Det var en gång ett land som hette Sverige. Det var ett land där det var gott att leva. Där rådde fred, demokrati och jämlikhet. I det landet fanns ingen rasism, nazism eller fascism. Begrepp som "islamofobi", "funkobi" eller "homofobi" etcetera var inget som någon ens hade hört talas om.

Man kunde titta på Tv och se Hylands hörna, Nygammalt, Drutten och Gena, Dallas, Rötter eller Jakobs stege utan att fundera på könsmaktordningen eller intersektionell poskolonial analys av vitheten som norm ur ett binärt transgenderperspektiv. Man kunde till och med äta små goda bakverk rullade i antingen pärlsocker eller kokosflingor utan att fundera på om deras namn var kränkande mot någon folkrupp eller inte.

I det landet lekte barn tillsammans, både pojkar och flickor. De lekte dunken, kurragömma, hoppade hopprep eller lekte cowboy och indian i skogen. På sommaren gick de i simskola i någon sjö dit taxin skjutsade dem och där kunde de lära sig simma och ta baddaren, grodan, fisken och magistern i både järn, brons, silver och guld. På vintern åkte de pulka, snowracer, skidor och skridskor. Annars lekte de ryska posten, frågade chans, gick på skoldans eller spelade kort, yatzy eller monopol.

I det landet arbetade mammorna och papporna. Vissa mammor jobbade mer och andra mindre. Vissa hade lön och andra inte eller bara delvis. Några valde att vara hemma med sina barn när de var små och andra hade inte samma valmöjlighet. Många valde att arbeta av fri vilja, vissa med lön och andra med annan belöning än pengar.

I det landet arbetade människor tillsammans och stretade mot ett gemensamt mål. Ärlighet och hederlighet premierades. Män var män och kvinnor var kvinnor. Flickor var flickor och pojkar var pojkar. Djur var djur och människor var människor. Sjuka och handikappade hjälptes man åt att ta hand om.

I det landet var några rika och andra lite mindre rika. Några var arbetare och andra var direktörer. Sedan fanns det bönder som kunde vara både det ena och det andra. Man tyckte inte alltid lika men man kunde sätta sig ned och prata och så småningom komma överens.

Ibland var man överens om att man inte tyckte lika. Till skolan kunde barn och ungdomar gå och få en chans att visa vad de gick för och mötas på lika villkor och bli bedömd efter prestation och inte för vem de var eller vilken bakgrund de hade.

Eftersom landet Sverige var gott att leva i kom en dag landets politiker på den geniala iden att Sverige borde bli en humanitär stormakt. En feministisk sådan till och med. För att man ville stå upp för alla människors lika värde och kvinnors rättigheter i synnerhet.

Dessförinnan hade en politiker sagt att nu var det dags för invånarna i Sverige att öppna sina hjärtan. Det fanns ju hur mycket plats som helst i landet. Det hade han sett när han åkte flygpan över Norrlands skogar.

I det lilla, lilla landet med den stora, stora värdegruden innebar uttrycket "Öppna sina hjärtan" och principen om "allas lika värde" att alla som ville och kände sig nödställda kunde komma till Sverige. Vi var ju ett så rikt land och ville gärna dela med oss av vårt överflöd till andra som inte var lika lyckligt lottade.

Här kunde alla få ta med sig sin kultur och sina normer och värderingar och leva med dem fullt ut. Någon inhemsk svensk kultur fanns ju ändå inte. Här gällde allt åt alla och i Sverige byggs inga murar. Gränser dödar och vi klarar det tillsammans. I Sverige hade vi ju värdegrunden och principen om "allas lika värde".

Eftersom alla var lika mycket värda så slöt man en tyst överenskommelse om att om Benny slog Mohammed så var det ett hatbrott, men om Mohammed slog Benny så skulle man absolut inte berätta att det var Mohammed som hade gjort det. Det kunde nämligen vara både islamofobi och rasism.

Om man ville skriva om det i dagspressen så skulle naturligtvis Muhammeds bild pixlas och hans namn döljas. Benny kunde man däremot publicera både en bild på samt skriva ut hans fullständiga namn och gärna bostadsort samt om han sympatiserade med något särskilt parti som man ansåg inte hade den rätta värdegrunden eller stod upp för principen om alla människors lika värde. Då visade man nämligen för alla att man hade rätt värdegrund och stod upp för alla människors lika värde.

I det lilla landet Sverige som bestämt sig för att vara en feministisk humanitär stormakt ville man naturligtvis värna kvinnors rättigheter. Därför tyckte man att det var en ypperlig idé att ta in väldigt många unga män i landet som kom från länder med patriarkala strukturer.

Dessa placerade man på särskilda HBV-hem med kvinnlig personal och försåg dem med fickpengar, busskort och gymkort. De kvinnor som kom från andra länder såg man naturligtvis till att de fick behålla sin rätt att vara hemmafruar, föda många barn samt inte minst klä sig som de ville.

Om de giftes bort som minderåriga eller fick delar av sitt underliv avlägsnade var det viktigt att inte stigmatisera människor i grupp eller ha fördomar om en viss religion.

Nu hände det sig så att det fanns några i det lilla, lilla landet som inte var helt nöjda med utvecklingen. De gillade inte att antalet bilbränder ökade, att det kastades granater eller att folk mördade varandra med automatgevär.

De gillade heller inte att det rapporterades om allt fler våldtäkter men där de varje gång fick höra att överfallsvåldtäkter i grupp var något som minsann Kalle, Johan och Pelle alltid sysslat med sedan urminnes tider och att det var i första hand ett mansproblem och inget annat. Andra gillade helt enkelt inte uvtecklingen med ökade klyftor och segregerade parallellsamhällen.

Men i det lilla, lilla landet med den stora, stora värdegrunden fick då alla som protesterade eller opponerade sig höra att de inte stod upp för principen om alla människors lika värde. Och något fulare brott fanns inte i den feministiska humanitära stormakten Sverige.

Det betydde att man inte bekände sig till den heliga statsfeministiska läran och principen om alla människors lika värde, fast ingen egentligen kunde berätta i vilken valuta människors liv skulle värderas i.

Och straffet var naturligtvis att dessa personer skulle mobbas ut, uteslutas från olika sociala sammanhang och att deras inflytande skulle begränsas på alla plan. Självklart skulle alla människor uppmanas att ta avstånd från dem eftersom de motsatte sig principen om alla människors lika värde, något av de mest hemska brotten man kunde göra sig skyldig till.

I det lilla, lilla landet med den stora, stora värdegrunden började till slut allt fler undra om det där med att vara en feministisk humanitär stormakt verkligen var en så bra idé. Men då fick de höra att de förmodligen var både rasister, nazister och fascister.

Så i det underbara, vackra och trygga landet Sverige har den feministiska humanitära stormakten numera sett till så att det vimlar av rasister, nazister och fascister. Om man är rädd för alternativa fakta kan man alltid läsa Expressen.

Snipp, snapp, snut så var sagan slut! Poff och där gick luften ut!"
  • Comments(0)//blogg.leocoaching.se/#post195

En opålitlig Gonattsaga

PolitikPosted by Leo Mon, April 30, 2018 13:50:27


God Natt och en OPÅLITLIG Saga - om Landet ABSURDIEN !


Den fredlige Krigaren Leo Poldo sitter på sin gamla trygga Yama 1000 i "sporrsträck" längs en bred och mörk asfaltmotorväg. Det spänner i hans skyddsväst av fartvinden medan hojen frustar och våta flugor klistrar sig fast mot Krigarens MC-visir. Däcken klafsar i smutsigt vägdamm och droppar från dagens regn sprätter vida ikring.

I Krigaren hjärna pågår hela tiden en videosnutt och den handlar om hans älskade - till vilken han nu är på väg genom natten. Hon heter Prinsessan Annie och hon väntar i den stora RiskDagsborgens VIP-torn. Där sitter hon vid sin dator och kollar mail och spelar Wordfeud med sina väninnor runt om i Riket.

När han tänker på henne blir han alldeles galen av åtrå och upphetsning och han "piskar sin stålhäst" trots att den redan kutar på toppen av sin förmåga förbi alla fartkameror...

Efter många timmar i sadeln, så står krigaren äntligen vid borgens stora port. Det hemliga lösenordet knappas in och den jättelika haspen på insidan befrias ur sin klyka, entrébryggan kommer kusligt knirrande ned och Den fredlige Krigaren Leo Poldo störtar vidare mot det efterlängtade tornet, medan Annie går omkring där uppe i sina rum med alla taburetter och väntar...kärlekskrank - för hon är ju trots allt en kvinna - om än mest prinsessa och tronföljare!!!!

Framme vid tornet struntar Leo Poldo i de jobbiga trapporna, utan klättrar likt Spindelmannen upp längs tornets fasad upp till hennes balkong. Väl där, så hjälper Prinsessan Annie honom ivrigt in genom sitt stora fönster mot framtiden.

Det droppar och trillar löv från Den fredlige Krigaren och nu vill han snabbt bli kvitt sin skyddande MC-dress och smutsiga nazzikängor. Han är så uppjagad och kåt att han håller på att tappa all sans, - men visiret på hjälmen går inte att få upp och dragkedjan till den ihopsatta jackan med byxorna - har fastnat. Kanske har kedjan kärvat ihop under den fuktiga 60-milafärden, för utrustningen sitter som gjuten i svensk betong!

Prinsessan Annie har svårt att dölja sitt vita leende och hon tycker att det på sätt och vis, är komiskt skönt att utrustningen krånglar, för HON föredrar ju alltid långa förspel och tycker att det verkligen inte är fel med gosig romantik. Det där med rakt på sak - är inte hennes melodi. Hon är ju en sagolik prinsessa! MEN - detta är nästan för bra!

Krigaren Leo Poldo blir allt mer desperat och flämtar till slut genom hjälmvisiret att Prinsessan bara måste ringa till RiskDagsbyggverkstan och be dem komma upp med några starka gubbar och deras kraftigaste avbitare.

Snart kommer två lätt förståndshandikappade muskelberg från Samhall, (som praktiserar som Help-Deskassistenter i RiskDagskansliet), instövlande. Väl inne i Prinsessans våning, och inför Leo Poldo, så får de klart för sig vad som förväntas av dem, så börjar de energiskt och metodiskt att bearbeta krigarens utrustning.

De gnäller och flåsar som två ungtjurar med sina stora tatuerade muskler, men i sina huvuden är de inte lika vitala, - så i sin frustande kamp mot utrustningen så klipper de också bort Den fredlige Krigarens erigerade välstånd!

Till slut står krigaren där i Adamkläder, svettig och med blodet droppande - Prinsessan Annie håller sin prinsessoskuldsfulla liljevita hand mot sin chockade vidöppna mun och hennes ögon är vitt uppspärrade och hon flämtar: "Gud - vad har de gjort med min älskade krigare"? MEN - det enda som hörs är stegen från assistenterna, som med sin blodiga avbitare rusar ned för spiraltrappan, glada för att de fick bort den där besvärliga utrustningen och illaluktande kängor. Mission Completed, minns de att Ethan Hunt brukade säga...

Vad som sedan hände var att Den fredlige Krigaren satte sig och tänkte, medan fantomkänslan värkte i hans "avsänt friend"; "Ah- vad fan", sa han till slut och så nästa dag genomgick han ett könsbyte och blev raskt kvinna. Detta fann Prinsessan Annie vara helt i sin ordning som ett väl markerat feministiskt hjältemod, för innerst inne tyckte hon att det var mycket trevligare med starka kvinnor och NU hon kände ett stort, varmt och vällustigt behag i "Riddarinnan Leoelle", då hon verkligen kände sina manliga hormoner stimulerade.

Paret sågs sedan promenera hand i hand i parken längs Mälarstranden och under vackra dagar begav de sig tillsammans med Annies äldre själssyster Goodrun ut till skogen på Djurgår´n för att plocka väldoftande Maskrosor och halogena svampar.

Det enda som störde deras kärlek och harmoni var att de inte kunde få några barn tillsammans - att lotsa mot framtiden. Men även detta löste sig en dag - precis som det ska göra i en saga....

Rätteligen var denna dag - en spöklik natt! Den mycket fattiga och svårt sjuka ensamstående svenska unga kvinnan Svea hade fött tvillingar liggande ensam i en Folkhemsbuss på en parkering i ett grönområde nära RiskDagsborgen . Genom att uppmana sina allra sista krafter, så vinglade den unga kvinnan med sina tvillingar i var sin Coopkasse till den stora RiskDagsborgen och föll utmattad strax utanför porten.

Ett par Securitasvakter tittade ut genom kikhål när de hörde barnskriken från kassarna med tvillingarna och såg den utmattade kvinnan, - men de sa till varandra: "att det där nog bara var något att vänta sig i nuet , dvs att vargarna skulle komma fram ur mörkret för att få sig ett skrovmål". Landet har ju blivit så... alltmer, så vem bryr sig - och vargar måste ju också få leva...

Det föll sig dock så - att just denna natt var Prinsessan Annie och hennes käresta Leoelle lite rastlösa ( det var fullmåne) så de tog en promenad längs murkrönet. I månens starka sken såg de Coopkassarna och den utslagna kvinnan framför borgens port och de ropade genast till några RiskDagsborgsuppassare ( i Fas 3 jobb med obligatorisk dygnstjänst) att hämta in kassarna och kvinnan. De log mot varandra och tog varandra lidelsefullt i handen och sprang ned för spiraltrappan och kom lagom ned för att kunna se de mest förtjusande tvillingar som de någonsin skådat. En flicka och en pojke!

De beklagade unisont inför de nyfikna som kommit fram ur vrårna, den fattiga unga kvinnans sorgliga öde i vårt land i att behöva dö utanför en port. De såg självklart till att hon fick en värdig begravning i kapellet i Skogskyrkogården, där Prinsessan höll ett känslosamt tal inför alla Reklam-TV-kanalerna (som hon själv hyrt)

Coopkassarna med tvillingarna byttes så klart mot två fina vaggor med kungligt C-gill, täcken, gosiga kuddar och vackra pedagogiska kulturskallror i gult och blått.

Och så levde de alla lyckliga i alla sina dagar.... i landet Absurdien

SLUT!
  • Comments(0)//blogg.leocoaching.se/#post194

SJÄLENS ERA = NU!

Life in BalancePosted by Leo Mon, April 23, 2018 18:39:06


Trött? Utmattad? Känsligare än vanligt? Lätt överväldigad? Orkar inte lika mycket som förut?

Du är inte ensam....

Vi lever i en brytningstid, en tid av stor transformation och förändring. En tid som har förutspåtts av urbefolkningar över hela världen sedan tusentals år. Vi är på väg att ta nästa kliv in mänsklighetens historia. Och vi får vara med om det!

Det är egentligen mer än helt fantastiskt, eller hur???

Ändå är det många som kämpar och har det tufft nu och sedan en tid tillbaka. Det är en stor omställning och inte alla är medvetna om vad som egentligen händer, vilket gör att det blir ännu mer utmanande.

När vi nu efter flera tusen år i Egots era går in i Själens era säger våra guider att vi behöver omvärdera och förändra nästan allt -> i hur ser på oss själva och världen.

Det sätt vi levde på i Egots era utmattar oss idag

Då var föreställningen (och är fortfarande hos många) att allt hänger på oss, att vi hela tiden kämpar för vår överlevnad, att vi är ensamma och utsatta och att vi inte egentligen är rustade för det vi skulle vilja göra, utan att det är något i grunden fel på oss.

Det här gör att vi reagerar från rädslan - dvs den väg inom Rädslans polaritet, som jag visar till höger på denna bild - den väg som leder till antingen AGGRESSIVITET (män mest som skapar krig) - eller DEPRESSION (män och kvinnor)


I Själens era blir det mer och mer uppenbart att den här strategin inte längre fungerar.

Den är orsak till att så många upplever stressrelaterade sjukdomar, ångest och depression: Våra kroppar säger ifrån. Vi kan inte längre leva och verka som vi gjort förut, för vi är delvis andra människor nu. Se mera https://www.facebook.com/hjarnfonden/videos/10156131929591153/?t=13

Vårt medvetande har ökat, vår energi har höjts, vi har fått tillgång till mer information från den värld vi inte ser med våra vanliga ögon. Fler och fler upplever saker de inte kan förklara med sina fem sinnen. Fler och fler får till sig information och kunskap på sätt som med de gamla modellerna och synsätten på världen är oförklarliga eller rent av omöjliga. JAG vet - för jag har personligen fått till mig 2 helt oförklarliga "kanalisationer" - där den ena efter andra informationen faller på plats i sak, i takt med tiden... Kusligt? Ja - men jag var helt lugn i detta...

Det är och var som att gå från en tredimensionell värld till en fyr- eller femdimensionell värld... High -Five Woah!

Inte så konstigt om det inte funkar som förr, eller hur?

Vi har på ett sätt blivit mer känsliga och på ett annat starkare. Vi tål inte längre det gamla sättet att leva lika bra – just för att vi inte längre ska leva så.

Men så snart vi förstår vad som sker och använder de nya sätt att vara och göra som vi nu lär oss i Själens era, så blir vi också starkare, mycket starkare än vi varit förut.

Vi inser att vi inte längre är offer för omständigheter, utan kraftfulla skapare av vår värld! Vi inser att vi inte är ensamma och utsatta, utan alla delar av samma storhet med hjälp till hands närhelst vi ber om det; och vi inser att det inte är något fel på oss, utan att vi alla är helt perfekta för det vi är här för att göra.

Insikten om att vi i första hand är energivarelser öppnar upp för oändliga möjligheter till helande och utveckling. Och vi är än så länge bara i början av den här resan.

Den här kunskapen är, som jag ser det, det som kommer att rädda jorden. När vi tillägnat oss det nya kommer vi att kunna skapa en helt ny värld tillsammans.

Eller som Shamanerna säger: Drömma en ny dröm.

På väg mot Homo Luminus - bort från Homo Economicus

Det handlar om ett kvantsprång i utveckling. Vi är på väg att utvecklas till Homo Luminus, dvs ljusvarelser, medvetna om att vi är en del av och samtidigt skapare av allt som är. En del menar att detta kommer att ske så snabbt som inom en generation, andra att det kommer att ta längre tid.

Är DU redo att ta steget in i Själens era?

Att vara en ledare för dig själv och andra på den här resan?

Hitta de verktyg, förhållningssätt och strategier som fyller dig med energi istället för att utmatta dig?

Upptäcka din unika gnista och börja lysa i världen, inifrån och ut?


Exklusivt - för KVINNOR -> OBS - erbjudandet nedan är ENDAST för kvinnor!

OM du som kvinna - redan nu vill förstå än mera - så finns det ett WEB-SEMINAR som du kan delta i:http://webinar.carolinagardheim.se


MIN REFLEXION:

Ett själens växande kommer i den graden du lever ditt autentiska jag. Du ÄR fokuserat medveten om ditt medvetna jag! Det är nyckeln till att bli mer "seende". En del brukar använda ordet "småstegsmetoden", eller som vi (jag) också säger i Sweden:


"One dot ahead - gives calm in your head"
TIPS: Lyssna mycket AKTIVT - om SJÄLENS ERA via ett föredrag inom TED
https://www.youtube.com/watch?v=Y0c5nIvJH7w&sns=em  • Comments(1)//blogg.leocoaching.se/#post193

Jag Leo - en häst?

Life in BalancePosted by Leo Mon, April 23, 2018 10:33:54

Jag fick denna text av en mycket nära vän - som känner mig så väl - och som vill mig så väl...

Jag är född i Tvillingens Tecken - och söker ofta svar - där många andra mest finner rädsla, ifrågasättande osv. Jag lät mig vägledas av sk Tarotkort inför 2018 - och det blev häpnadsväckande att se och inse - att korten speglade mig på ett kusligt sätt. Jag har öppnat mig från svar via Nummerastrologi - och det som kom fram - var ju i mångt och mycket vad jag själv tagit fram via de val jag gjorde i att välja Tarotkort per månad för 2018...

Jag är en sk HSP - och via www.hspcoachen.se - kan du finna ledord för de personer som känner in sig i att vara HSP. Jag är också vägvisare inom Vedic Art, och medveten i och om de 17 principer, som Curt Källman satt samman och de bakomliggande beskrivningarna - för att växa med Konsten!

SÅ - när jag fick dessa rader av Karin, då blev det ytterligare en "resa" för mig - mot "My Mission" som REBELL utan form - men i BALANS. Balans är en princip inom Vedic Art, dvs jag måste vara i balans - för att kunna ta nästa steg inom min Mission...


Tankar och Text: Eva och Enya Twinflame

Våra vänner hästarna är här för att påminna er om den vilda kraft som finns i var och en av er, men som ni låtit tämja.
På det sätt som ni låtit tämja och tukta den vilda kraften i hästarna, har ni också tuktat er egen naturligt medfödda kraft. Hästar är födda ledare. Kraftfulla, visa, uthålliga, kloka ledare. Dynamiska i sitt sätt att vara med både kontakt med sin sårbarhet och styrka.
Dagligen både vingklipper och tuktar ni er egen kraft, till förmån för att passa in i samhällets normer, eller era egna begränsande tankesystem. Ni är rädda för er egen kraft, men den rädslan är ogrundad.

Det är dags att låta er vara Fria!
Släpp din kraft fri!
Spring med de vilda hästarna! Lek och använd din kraft till att inspirera andra att släppa sig själva fria de med.
DU är en född ledare. En ledare som visar vägen till ny och obunden kraft.

Tämj inte någon annan och tämj inte dig själv heller för den delen.
Att lyda under någon annans vilja, strider mot din sanna natur.
Då blir du deprimerad och nertryckt istället för glad, kraftfull och upplyft.

De oändliga kraftresurser som du bär, har under många livstider varit bundna i omedvetenhet. Men nu, när du vaknar, så kan den kraften frigöras i dig och du kan för första gången på mycket länge börja använda den kraften på ett kreativt sätt.
Du kan ta tillbaka den du är, du kan ge dig den gåvan.

Genom att våga utmana samhällets normer och gå emot den ström som irrar omkring i planlös omedvetenhet, kan du tona in dig på den vägen med alla dess utmaningar och fröjder.
Och kom ihåg att den du behöver utmana är framförallt Dig själv.
För du har anpassat dig till systemet både medvetet och omedvetet. Nu är det dags att kliva ut ur ramen för det som anses normalt. Du har aldrig varit i den. Du försökte pressa in dig, så att du blev blå av syrebrist, men det fungerade inte. Du rymdes inte där.
En rebell är utan form, men med balans.

Hästarna lär oss också om den närhet som vi kan känna till både vänner och skapelsen. När du tittar in i en hästs ögon, så ser du evigheten ibland, likt en rymd. Detta beror på att utomjordiska upplysta sinnen ofta inkarnerar eller tillfälligt förmedlar sig genom de frekvenser som bildar hästformen.

Om du har turen att möta en sådan häst: Var noga med att öppna både ditt medvetande och ditt hjärta för att ta emot de frekvenser som medvetandet sänder till dig.
När du möter detta medvetande, står tiden stilla. I djupet av dig, börjar en urgammal, melodisk klang göra sig hörd.
Tillåt dig att falla in i den frekvensen, i det tonomfånget som den erbjuder.
Och släpp dig själv fri!

Du förtjänar din frihet. Människan som tämjer och tuktar vilda djur och ska ha dem till att göra vad som den vill och befaller, förstår inte att den samtidigt tuktar både sin egen och andras kraft. Eftersom Allt är Ett. När du släpper dig egen kraft fri, så befriar du också andra som längtat efter frihet. Många djur har villigt gått in i dessa maktmönster för att visa er andra möjligheter och samtidigt belysa vad som händer. Men deras tid i dessa kontrakt har snart runnit ut. Det är därför ni måste börja förstå och tillämpa nya metoder inom så gott som alla områden. Och för att kunna göra det, så behöver ni tillgång till er egen kraft. Prioritera det som genererar gott och låt er varken hindras eller skrämmas.


Tankar och Text: Eva och Enya Twinflame


  • Comments(2)//blogg.leocoaching.se/#post192

Mindervärdiga boenden

PolitikPosted by Leo Thu, March 29, 2018 09:37:58Broschyr från Socialstyrelsen och Migrationsverket.

Utgångspunkten i den är att Sverige erkänner äktenskapet - men har bara lite synpunkter på hanteringen av barnet i fråga.

I den berättar man hur ”olämpligt” det är att bo med en minderårig under 15 år. Därutöver berättar man att det är ett brott att ha sex med sin underåriga fru - ”även om ni har barn ihop”, men ingenstans berättar man om konsekvenserna av att bryta mot lagen. Inget hot utställs för att skydda barnet.

Observera att de fundamentalister vars barnäktenskap svenska myndigheter accepterar inte hade fått samma mjuka behandling i sina hemländer. De fall som uppmärksammats av media har varit syriska medborgare, t.o.m kusiner. 14 åriga flickor har gjorts gravida av sina ”makar”.

I Syrien är brottet för detta 9 års fängelse med hårt straffarbete. I Sverige är det bidragsberättigande.

Häromdagen gick riksdagen med Alliansen och SD emot regeringen och beordrade att omedelbart agera. Ändå drar regeringen benen efter sig.

Observera hur snabbt regeringen har agerat när det kommer till att få fram en gymnasieamnestilag för de ensamkommande vuxenpojkarna utan asylskäl - men när 14 åriga flickor blir våldtagna av sina kusiner med familjens samtycke - då går det långsamt.  • Comments(0)//blogg.leocoaching.se/#post191

Ja till barnäktenskap?

Feministiska initiativPosted by Leo Mon, March 26, 2018 15:14:00Jag vill egentligen - INTE agera utifrån "dårarnas paradis", dvs Risk-Dagen - då jag därmed också medvetet sänder energi åt dem som verkar i det mörkret.... och i och för dessa krafter. Egentligen borde ALLA nonchalera alla politiker som enbart agerar för egen och/eller partipiska... FAST - det vågar

få...

FAST igen - jag vill och måste ändå AGERA med detta - då ärendet gäller BARN , deras och vår framtid. Jag KAN förstå att något om BARN tolkas olika - och vi ska ta röstningar i Risk-dagen för vad de är - och såväl även de tolkningar som media gör om dessa. Således vet inte jag om dessa rader verkligen har sagts, och i vilket sammanhang - eller om det är medias egna tolkningar - för och i dessa medias egna syften: Läs 2 debattinlägg om detta - med BARN-äktenskap - eller inte...


Fast - åter igen. Swedunce måste följa EU: "Det inte helt kan uteslutas att situationer kan uppkomma där ett utländskt barnäktenskap bör erkännas för att Sverige ska leva upp till sina internationella åtaganden".

”Vi har ju flickor och pojkar i Sverige i dag, alltså svenska medborgare, som är sambo med varandra, som har sex med varandra, som lever tillsammans och som får barn tillsammans”, argumenterade Hillevi Larsson (S).

"Jämförelsen är osmaklig. Jag tycker att det är beklämmande att stå och jämföra ungdomar som frivilligt har valt att bo tillsammans med flickor som blivit bortgifta i sina hemländer”, röt riksdagsledamoten Robert Hannah (L). OBS - Min anm. "flickor och pojkar!!! - Enligt S - S å är min son på 26 = pojke - då, eftersom han är sambo... Fråga infaller: När blir en svensk pojke = man, enligt S??? Samma som dem från Afghanistan, dvs någonstans mellan 25 - 30 - om han tappat bort sitt ID-kort! >Hen kan undra: "I vilka situationer anser S att det ska finnas särskilda undantag för att tillåta barnäktenskap? Det betyder ju i förlängningen -> att ni som röstar på socialdemokraterna, NI tycker att vuxna pojkar (män, enligt definition som rådde för ett tag sedan) - ska ha rätt att ha sex med barnbrudar"! Vojne Vojne... Vilket macho-parti i en feministisk regering!!!

”Det har under lång tid funnits en oförmåga att bekämpa hederskulturen. Dels beror det på att kunskapen varit alldeles för dålig. Men också för rädslan att stämplas som rasist om hen talar klarspråk om barn- och tvångsäktenskap, kvinnlig könsstympning, kränkande oskuldskontroller och hedersförtryck.” skrev Gulan Avci i Aftonbladet förra året .

Tyvärr ligger nog mycket i det. Stasilik kontroll av medborgare, känns som historiska vindar rakt i ansiktet! Rasist- och islamofob-anklagelserna vräks över oss, via politiker och MSM-media - och "NatthatsVäktarna" (som hets mot folkgrupp) - vi som markerat (utan egen vinning) lyfter frågor om hedersstrukturer och kvinnors ofrihet. Det känns rätt ut sagt för djävligt - att "tvingas" i i fållor, som ju är schavotter byggda för att stympa kvinnor - av män styrda av rädsla -> för kvinnors styrkor!

HUR kan svenska kvinnor acceptera och sympatisera i och med detta??

Vi ALLA i nutida Sverige -> måste lära oss att stå emot dessa anklagelser, och stadigt stå vid och upp för de yngre kvinnornas sida OAVSETT vad deras mammor (?) och pappor än och att tycker. - Eller är det helt en intern familje-fråga att ställa sig frågan: Vad har svenska samhället med vår kulturuppfostran att göra??? Vi gifter bort vårt flickebarn som vi vill - utan att fråga grannen, kommunen och svenska staten!!!

Generationer av kvinnor och män har kämpat för jämställdhet och individers rätt att få leva livet enligt egna drömmar - i alla fall i det som var Sverige ......

Vi är några (förhoppningsvis?) vill INTE att DESSA jämlika framsteg ska raderas ut. Vi VÄGRAR att gå tillbaka till det som rådde på 1800-talet med det våld- och patriarkaliska härskarsamhället... SÅ hur - är det nu/då med det där med opålitliga politiker i Risk-Dagen???

  • Comments(0)//blogg.leocoaching.se/#post190

Politiker: skydda våra kvinnor från våld och övergrepp.

PolitikPosted by Leo Wed, March 21, 2018 20:46:09
Text. Lars Bern

För att få ett rätt perspektiv på vad som nu händer med det svenska samhället måste man gå nästan tusen år tillbaka i den Svenska historien. Egentligen bör man börja redan 4000 år bakåt i tiden, till uppkomsten av de s.k. Abrahamitiska religionerna judendomen, kristendomen, och islam. Deras profeter Moses, Jesus och Muhammed var enligt urkunder ättlingar till patriarken Abraham.

Vad det ursprungligen handlade om, var att de ledande i det dåvarande starkt patriarkala samhället ställde samman sin bloddrypande skrift det Gamla Testamentet som man påstod var den dyrkade gudens ord. I realiteten handlade det om att forma en av dem själva dikterad ideologi för att konsolidera sin egen makt. På detta sätt skapade man en härskarklass som vi lärt känna som Saddukéerna och även deras motståndare Fariséerna. De utmärktes genom sin traditionalism och bokstavstrogna efterlevnad av patriarkernas stadgar.

Dissidenten Jesus dök upp för 2000 år sedan och ifrågasatte makthavarna (överstepräster och andra) och lanserade sin egen humana ideologi som handlade om kärlek till nästan, om tolerans mot alla människor, ickevåld m.m.. Alla hans lärjungar var dock män även om han avvek genom att visa respekt även för kvinnor. Jesus reagerade bl.a. mot bestialiska straffmetoder som stening av människor som inte underordnade sig patriarkatets regler. Alla vi som gått i söndagsskola som små har Jesus ord i bakhuvudet; Den av er som är fri från synd skall kasta första stenen.

Precis som dissidenter i dagens samhälle blev han ett hot mot makten och avrättades. Jesus ideologi blev själva basen för det som kom att kallas Kristendomen och som finns beskriven i Nya Testamentet. Sexhundra år efter Jesus dök profeten Muhammed upp och formulerade sin egen ideologi Islam som nedtecknats i den likt Gamla Testamentet bloddrypande Koranen. Jag anar att hotet mot patriarkernas traditionella ställning från den mer humana Kristendomen kan ha varit en anledning.

Idag kallas dessa patriarkala ideologier för religioner eftersom man försöker framställa dem som kommande från en gud. Jag tror det är ytterst viktigt att vi slutar att ge gudomliga ideologier någon sorts särställning och istället jämställer dem vid marxism, nazism, liberalism, ekologism, konservatism m.fl..

Den kristna ideologin kom till Sverige någon gång på 800-talet och fick efterhand stor betydelse vid framväxten av en svensk kultur och svenska grundvärderingar. Själv är jag inte religiöst troende men jag bekänner mig till den kristna kulturtradition som format vårt tidigare så humana samhälle. En viktig milstolpe i formandet av svenska värderingar var 1200-talshövdingen Birger Jarl. Han var svåger till dåvarande kung Erik. År 1275 blev Birger Jarls son Magnus även kallad Ladulås Sveriges kung.

I Alsnö stadga (omkring 1280) lagfäste Magnus Ladulås sin fars förordningar för främjande av trygghet och lugn i riket. Det blev bl.a. förbjudet att våldföra sig på kvinnor (kallat kvinnofrid), att sarga eller dräpa någon i hans eget hus eller för herremän att våldgästa andras hemman (därav tillnamnet Ladulås). Denna lag som är ett viktigt fundament i den svenska kulturtraditionen fanns kvar som speciellt kapitel i svensk lag fram till 1864.

Den person som bröt mot kvinnofridslagen kunde dömas till döden. I 1734 års lag gjordes skillnad för påföljd beroende på kvinnans civilstånd. Kvinnorov av en gift eller en förlovad kvinna stadgade dödsstraff oavsett om sexuellt umgänge förekommit. Kvinnorov av en ogift kvinna eller en änka stadgade dödsstraff enbart om sexuellt umgänge förekommit. Gustav III:s straffrättsreform på 1770-talet ändrade straffet för våldtäkt till högsta kroppsplikt (9 gatlopp eller motsvarande), två år på fästning och förlust av egendom, medan kvinnorov i betydelsen kidnappning behöll dödsstraffet.

När obildade och historielösa politiker som våra statsministrar m.fl. pratar om att Sverige saknar en egen kultur och egna värderingar så pratar de som ni ser i nattmössan. Att öppna landets gränser och våra hjärtan för hundratusentals människor som bekänner sig till en grym patriarkal ideologi utan krav på erkännande av landets grundläggande värderingar, är att föra utvecklingen 800 år bakåt i landets historia. Att därtill i namnet av mångkultur stämpla dem som försvarar dessa grundläggande värderingar som rasister och islamofober, är inget annat än ett stort svek mot landets kvinnor och ett bedrägeri mot Sverige som nation.

Kaplan-skandalen har fått varbölden mitt i vårt etablissemang att spricka. De totalt osvenska och inhumana värderingarna som många av de muslimska flyktingarna och migranterna fört med sig in i det svenska samhället, har tillåtits infiltrera nästan hela det etablerade Sverige och detta trots att många av våra tidigare invandrare från patriarkala samhällen varnat upprepade gånger. Här handlar det om en ideologi som inte tillåter män att ta en kvinna i hand för att det är för intimt, men som samtidigt legaliserar våldtäkt och pedofili.

Nästan samtliga politiska partier, möjligen med undantag av Kd och Sd, har okritiskt släppt in islamister i sina organisationer. Den numera knappast kristna Svenska Kyrkan har blivit en tummelplats som anser sig kunna härbärgera totalt motsägelsefulla värderingar och inhumana politiska ideologier, allt i en desperat ambition att överleva och inte bli stämplad av en relativiserande vänsterpress. Gudrun Schyman och hennes högljudda vänsterfeminister är knäpp tysta, när den ena efter den andra unga kvinnan mördas eller får sitt liv totalt spolierat av våldtäktsmän som aldrig hört talas om kvinnofrid och som betraktar kvinnor som husdjur.

En av mina kämpande tappra invandrarvänner den kurdiska kvinnan Sara Mohammad skriver (lätt redigerat) på Facebook:

Jag saknar jämställdhetsministern Åsa Regner och demokratiministern Alice Bah Kuncke i debatten? Jag vet att Schyman har viktigare saker att göra och diskutera! Hon kommer säkert analysera senare och komma fram till att det var en islamofobisk och rasistiskt debatt för att återigen försvara islamister.
I världens ”mest feministiska” och demokratiska regering:
– kallas kvinnliga och manliga Islamister för ”feminister” och ”demokrater”
– ersätts i praktiken definitionen av FN deklarationer om mänskliga rättigheter med Kairodeklarationen som styrs av sharia lagar.
– kallas islamistiska och fascistiska organisationer för ”civila samhällets folkbildningsrörelse”
– får ”trevliga” islamister skattepengar för att ”bekämpa” extremism.
– får kvinnliga och manliga islamister stöd för sina stenåldersgamla föreställningar om kvinnors värdighet genom att omdefiniera jämställdhets principen i rädslan för att inte bli kallad rasist eller islamofob och för att fiska röster.
Detta handlar om en värderingskrock mellan sekulära värderingar bland svenskar, icke svenskar, muslimer och icke muslimer och bakåtsträvande religiösa och traditionella värderingar i första hand! De som har representerat svenska ”muslimer” hos både politiker och media har värderingar som muslimerna själva har rymt ifrån!

”Ansträng” er för ”gud”s skull för att förstå skillnaderna mellan muslimer (som min fantastiska pappa) och islamister som har en islamistisk politiskt agenda!

Jag saknar det solidariska Sverige som jag kom till 1993! Då solidaritet med de utsatta var i centrum istället för dagens tolerans för intolerans mot FN deklarationer om mänskliga rättigheter och feminism!

Sara kämpar en förtvivlad kamp inom nätverket Glöm aldrig Pela och Fadime (GAPF), för över 800 år gamla svenska värderingar i motsats till inhumana patriarkala värderingar som förstör livet för tiotusentals unga kvinnor i det vårt etablissemang kallar en humanitär stormakt. Sara är ofta motarbetad och negligerad av den infödda svenska feministrörelsen under Schymans ledning.

Det är mycket hög tid att sätta stopp för relativiserandet av grundläggande värderingar och att försvara den snart tusenåriga svenska kulturella traditionen att skydda våra kvinnor från våld och övergrepp. Det som nu sker hotar att helt destabilisera landet . Och om det blir så, vilka har vi då hjälpt? Vi bör även se till att räkenskapens timme kommer vid nästa val, då vi vanliga svenskar har vår chans att ställa de ansvariga till svars för sitt svek mot vårt land, vår kultur och vårt invandrade såväl som infödda folk.  • Comments(0)//blogg.leocoaching.se/#post189
Next »